Ultimele Noutăți

19-11-2019

Măsuri de prevenire, supravechere și control al pestei porcine africane

     Pentru a citi măsurile de prevenire, supraveghere și control al pestei porcine africane, vă rugăm să deschideți documentul atașat.

18-11-2019

Obligaţii producători de ţuică şi rachiu

 

      Vă aducem la cunoştinţă că: 

- toate gospodăriile care deţin în proprietate instalaţii de producţie de ţuică şi rachiuri de tip alambic au obligaţia de a se înregistra la autoritatea vamală teritorială în raza căreia îşi au domiciliul.

- ţuica şi rachiurile de fructe destinate consumului propriu al gospodăriilor individuale, în limita unei cantităţi echivalente cu cel mult 0,50 hl de alcool pur/an pentru fiecare gospodărie individuală, se accizează prin aplicarea unei cote de 50% din cota standard a accizei aplicate alcoolului etilic, cu condiţia să nu fie vândute, potrivit prevederilor metodologice, respectiv se percepe o acciză de aprox. 8,25 lei/litru ţuică de conc. 50% pentru o producţie de maximum 50 litri alcool pur/an) echivalent la 100 litri de ţuică de conc. 50%/an.

 

   Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiţi documentul ataşat acestui anunţ!

14-11-2019

Şedinţa ordinară a Consiliului Local al comunei Căpuşu Mare

Vă aducem la cunoştinţă că în data de 20 Noiembrie 2019, orele 10,00, va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Local al comunei Căpuşu Mare.

Pentru a citi Dispoziţia, Convocatorul, Procesul verbal şi Anunţul în limba română şi maghiară, vă rugăm să deschideţi documentele ataşate acestui anunţ.

30-10-2019

Anunt public lansat de Etex Building Performance

     Etex Building Performance anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire a obiectivului carieră pentru exploatarea gipsului în satul Dumbrava” în comuna Aghireșu și comuna Căpușu Mare, județul Cluj.

 

     Pentru mai multe informații  și observații, vă rugăm să deschideți documentul atașat acestui anunț.

24-10-2019

Ședința ordinară a Consiliului Local al comunei Căpușu Mare, 30 Octombrie 2019, orele 10:00

Vă aducem la cunoștință că în data de 30 Octombrie 2019, orele 10:00 va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local al comunei Căpușu Mare.

Pentru a citi Dispoziția, Convocatorul, Procesul verbal, Anuntul în limba română și în limba maghiară, vă rugăm să deschideți documentele atașate acestui anunț.

23-10-2019

Tu poți face lumină! - Luarea/ darea de mită, traficul de influență, consecințele acestora

Luarea de mită, darea de mită, traficul de influență și cumpărarea de influență se pedepsesc cu închisoare!

Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți broșura atașată acestui anunț.

23-10-2019

Acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței în sezonul rece 2019-2020, condiții și acte necesare

Pentru a citi condițiile și actele necesare acordării de ajutor pentru încălzirea locuinței, vă rugăm să citiți documentul atașat acestui anunț.

Vă mulțumim.

15-10-2019

Acțiunea de vaccinare antirabica la vulpi și prevenirea transmiterii la carnasierele domestice

Vă rugăm să deschideți documentul atașat.

Mulțumim.

15-10-2019

Ședința extraordinară a Consiliului Local al comunei Căpușu Mare, 18 Octombrie 2019, orele 9:00

      Vă aducem la cunoștință că în data de 18 octombrie 2019, orele 9:00 va avea loc ședința extraordinară a Consiliului Local al comunei Căpușu Mare.

      Pentru a citi Dispoziția, Convocatorul, Procesul Verbal, Anunțul în limba română și limba maghiară, vă rugăm să deschideți documentele atașate acestui anunț.

04-10-2019

Stația de reciclare-Caravana Ecotic staționează în Căpușu Mare în perioada 7-8 octombrie 2019!!!

    Vă aducem la cunoștință că în perioada 7-8 octombrie 2019 Caravana Ecotic sau Stația de reciclare va fi în comuna Căpușu Mare. Vă încurajăm să aduceți echipamentele electrice și electronice uzate din gospodăria dumneavoastră. La 20 kg predate primiți un tichet cadou în valoare de 10 lei, la 40 de kg predate primiți un tichet cadou în valoare de 20 de lei, iar la 60 de kg predate un tichet de 30 de lei. Dacă predați între 5 kg și 19 kg participați la tombolă! Premiile care le puteți câștiga la tombolă sunt: 5 Carduri cadou pentru cumpărături la Dedeman în valoare de 100 lei. Extragerea va avea loc în data de 9 octombrie, ora 10,00 la Primăria Căpușu Mare.

    Pentru mai multe detalii, vă rugăm să deschideți documentele atașate.

 

 

02-10-2019

Anunț depunere solicitare acord de mediu

    Comuna Căpușu Mare anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Înființare rețea canalizare menajeră și stație de epurare în localitatea Păniceni, comuna Căpușu Mare, județul Cluj.”

    Mai multe detalii în documentul atașat acestui anunț.

01-10-2019

Consultare publică în vederea finalizării Planului de acțiune pentru reducerea zgomotului generat de traficul rutier pe sectorul de drum național care traveersează localitatea

   Vă aducem la cunoștință faptul că Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA organizează în perioada 01.10.2019-15.10.2019 consultări publice în vederea finalizării Planurilor de acțiune pentru reducerea zgomotului generat de traficul rutier în localitățile traversate de drumurile naționale care au înregistrat un trafic anual mai mare de 3 milioane treceri de autovehicule.

    Propunerile de Planuri de acțiune și hărțile de zgomot pot fi consultate la adresele de internet:

http://www.cnadnr.ro/ro/transparenta/e-cerere/accesul-la-informatiile-de-interes-public/harti-strategice-de-zgomot și

http://management-zgomot.cnadnr.ro

 

   Pentru mai multe detalii, harti, chestionar, plan de acțiune, vă rugăm să consultați documentele atașate acestui anunț.

24-09-2019

28 Septembrie 2019 - SOS Ambrozia, Mişcare civică pentru mediu şi sănătate cu implicare naţională pentru combaterea plantei invazive Ambrozia artemisiifolia - Iarba pârloagelor

    Campania are drept scop prevenirea unui `dezastru`pentru mediu și sănătatea populației prin răspândirea polenului până la sfârșitul lunii octombrie, cât și reducerea rezervei de semințe pentru următorii ani. 

    Perioada de implementare 28 septembrie 2019 în intervalul orar  10:00 - 15:00.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți documentul atașat acestui anunț.

20-09-2019

Sedinta ordinara a Consiliului Local al comunei Capusu Mare, 25 septembrie 2019

    Va aducem la cunostinta ca in data de 25 septembrie orele 10,00 la sediul Primariei Capusu Mare va avea loc sedinta ordinara a Consiliului Local al comunei Capusu Mare.

    Pentru a citi Dispozitia, Convocatorul, Procesul verbal si Anuntul in limba romana si maghiara, va rugam sa deschideti documentele atasate.


Înapoi

Galerie Foto

Carte de oaspeți